We hebben jullie enorm gemist en kijken er heel erg naar uit jullie snel terug te mogen ontvangen in onze theaterzaal.
Omwille van dit speciale jaar blijft onze belofte gelden dat tickets voor elke voorstelling, die van overheidswege en omwille van de corona pandemie wordt verboden, automatisch terugbetaald zullen worden. Immers, jullie gezondheid en veiligheid is ons zeer dierbaar en daar willen we samen met jullie over waken..

We zijn genoodzaakt om enkel COVID SAFE TICKETS te hanteren. Meer hierover bij reservatie afspraken onder “ ticketinfo”

 

Ticketinfo

Reservatie afspraken 2021 – 2022

  • Als kleine, onafhankelijke theaterzaal zijn we verplicht om de volle capaciteit van de zaal te benutten om haalbare ticketprijzen te kunnen aanbieden.

Hierdoor zullen dit seizoen onze tickets covid safe  moeten zijn.

We zullen u m.a.w. bij elke avondvoorstelling bij het betreden van de foyer moeten vragen naar uw coronapass of bewijs van immuniteit of recente negatieve coronatest.  

Bovendien zijn we verplicht van elke aanwezige op voorhand de gsm nummer en een mailadres op te vragen en bij te houden. We vragen daarom van iedereen (zeker als u in groep bestelt) deze gegevens te willen mailen
(indien van toepassing met verwijzing naar de groep die bestelt).

Het is een hele klus maar we geloven erin en we gaan er met volle goesting tegen aan! Dank voor jullie begrip en medewerking.

Uiteraard zullen wij ons aanpassen aan de alsdan geldende maatregelen indien er nog wijzigingen in deze maatregelen zouden voordoen.

  • Verkochte tickets worden niet geruild en niet terugbetaald (behalve bij annulering voorstelling omwille van een overheidsbeslissing ifv de corona maatregelen)
  • Is uw betaling in orde, dan krijgt u een mail, wanneer de plaatsen worden toegekend, met daarin een link waarlangs u uw tickets kan afdrukken. We vragen hiervoor nog eventjes geduld te willen hebben. Dank u

We kijken ernaar uit jullie terug te mogen ontvangen”