We hebben jullie enorm gemist en kijken er heel erg naar uit jullie snel terug te mogen ontvangen in onze theaterzaal.
Omwille van dit speciale jaar blijft onze belofte gelden dat tickets voor elke voorstelling, die van overheidswege en omwille van de corona pandemie wordt verboden, automatisch terugbetaald zullen worden. Immers, jullie gezondheid en veiligheid is ons zeer dierbaar en daar willen we samen met jullie over waken..

We zijn genoodzaakt om enkel COVID SAFE TICKETS te hanteren. Meer hierover bij reservatie afspraken onder “ ticketinfo”

 

Ticketinfo

Reservatie afspraken 2021 – 2022

  • Als kleine, onafhankelijke theaterzaal zijn we verplicht om de volle capaciteit van de zaal te benutten om haalbare ticketprijzen te kunnen aanbieden.

Hierdoor zullen dit seizoen onze tickets covid safe  moeten zijn. 

Wat heb je nodig voor een geldig Covid safe ticket? OFWEL

  • je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeënt;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag.

Het COVID Safe Ticket is eenvoudig te verkrijgen via de CovidSafeBE-app die je downloadt op je smartphone. Nederlandse bezoekers downloaden de CoronaCheck-app. Alle overige niet-Belgen zullen het Europese Digitale Groene Certificaat moeten voorleggen.

Als je geen smartphone hebt, kan je de QR-codes ook online opvragen via Mijn Burgerprofiel. Daarna kan je ze afprinten. Of via de post door te bellen vanuit Vlaanderen naar het nummer 078 78 78 50. Het COVID Safe Ticket is gratis. Er is wel een kost verbonden aan de test die aan het testcertificaat vooraf gaat.

ETZ voorziet zelf niet in het testen van haar bezoekers. Meer info over de testen kan je vinden op de website van de Vlaamse overheid. Alle officiële info over het COVID Safe Ticket vind je via deze link

 Dank voor jullie begrip en medewerking.

Uiteraard zullen we op elk moment handelen conform de corona-maatregelen van de overheid

  • Verkochte tickets worden niet geruild en niet terugbetaald (behalve bij annulering voorstelling omwille van een overheidsbeslissing ifv de corona maatregelen)
  • We versturen uw tickets zo snel mogelijk met de post behalve als de voorstelling doorgaat binnen de week na uw bestelling. Dan kan u deze afhalen bij het onthaal op de avond van de voorstelling zelf.

We kijken ernaar uit jullie terug te mogen ontvangen