Stoomboot – Stephanie Struijk

Tickets kopen

Acteurs
Dubbelconcert met Stoomboot en Stephanie Struijk

Fotograaf
Raf Van Daele - Bjorn Van Wassenhove

De voorstelling

STOOMBOOT

Het gaat ontzettend hard voor Niels Boutsen alias Stoomboot. Hij won de Nekka-kleinkunstwedstrijd in 2011, stond op het podium met mannen als Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde en Kommil Foo en speelde op Festival Dranouter, Boterhammen in het Park en vele andere festivals. In Vlaanderen, ook in Nederland en zelfs in Zwitserland.

Niels speelde inmiddels in vele grote zalen. In het seizoen 2019-2020 drijft hij verder op het elan, met hier en daar nieuwe liedjes, en/of verrassende covers, opvallende vertalingen uit het Engels. Het moto van Niels is meer dan ooit: bij elk lied het passende verhaal.

STEPHANIE STRUIJK

Eén stem, één gitaar en een mand vol mooie liedjes

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in pakkende liedjes. Haar stem en haar gitaarspel tillen de miniatuurtjes naar een hoger universum.

Stephanie: '’De muziek heeft me op veel plekken ver van huis gebracht en me veel mooie verhalen en ervaringen opgeleverd. Eén van die ervaringen is dat je niet ver van huis hoeft te gaan om bijzondere mensen te ontmoeten en verhalen te horen. Ik kijk daarom erg uit om in België op avontuur te gaan en mijn liedjes te laten horen’’