Bestel hier je kaarten

Prijs aan de kassa

€ 29,00

Prijs in voorverkoop

€29,00

×


Lou Roman band & Gunther Neefs

Lou Roman Band & Gunther Neefs

Organisatie: Ekerse Theaterzaal
dinsdag 6 maart 2018 20.00

Op 6 maart 2018 maakt de Ekerse Theaterzaal weer plaats voor Lou Roman en zijn orkest, ondertussen reeds 45 jaar een begrip in de muziekwereld, in binnen - en buitenland.

De Lou Roman band nodigt dé crooner uit Vlaanderen uit: Gunther Neefs.

Dit wordt een avond om niet te vergeten, bestel snel je tickets.

BIOGRAFIE MET HOOGTEPUNTEN VAN DE LOU rOMAN BAND

Lou Roman Producties - Brasschaat – Biografie

De Lou Roman Band heeft al aardig wat jaren op de teller. Zeker voldoende om in een korte biografie te schetsen hoe wij vanuit Brasschaat toch een klein beetje Europa veroverd hebben.

Vaste waarde in “Oud België”

In 1972 werd Lou Roman gevraagd een groot orkest samen te stellen voor een reeks optredens in de revuetempel “Oud België”. Hij zou met dit orkest de showband van Leo Martin opvolgen. Dat zelfde jaar werd hij ook gevraagd om de zomershow van “Het Witte Paard” in Blankenberge muzikaal te begeleiden. De band was daar 25 jaar lang een vaste waarde.

Er volgden verschillende televisieoptredens voor VRT. In de beginjaren van VTM waren zij bijna wekelijks te gast als huisorkest van ”Walter’s Verjaardagshow” waar zij de diverse live acts begeleidden.

 

Begeleiding van internationale artiesten

In de loop der jaren is de groep de favoriete begeleidingsformatie geworden van vele internationale artiesten. Zij speelden onder meer met The Three Degrees, The Trammps, Sister Sledge, Toots Thielemans, Lou Rawls, Julio Iglesias en Johnny Logan.

De band kreeg bovendien meerdere buitenlandse tournees aangeboden en verzorgden gala’s in onder andere Curaçao, Portugal, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland.

De Lou Roman Band werd in 1994, 1995 en 1996 onderscheiden met de ZAMU AWARD (de vroegere MIA’S) voor het beste amusementsorkest. Vandaag de dag is de band eveneens reeds 15 jaar de vaste begeleidingsformatie van René Froger.


© 2019 - Ekerse Theaterzaal — Ontwerp en realisatie: Studio Hert