Bestel hier je kaarten

Prijs aan de kassa

€ 23,00

Prijs in voorverkoop

€22,00

×


Deze voorstelling is ook verkrijgbaar in

Isolde Lasoen, Ben Van Camp, Ben Brunin,Ben Luk Vermeir

Isolde et les Bens

Organisatie: Ekerse Theaterzaal
maandag 16 januari 2017 20.00
dinsdag 17 januari 2017 20.00

Daan is zo wat de muzikale top in Vlaanderen en ver daar buiten en geen enkel festival kan er om heen. En trouw naast hem als een ( noodzakelijke) rots in de branding zit Isolde Lasoen. Een opvallende, innemende verschijning.  Bij Daan is ze de drumster van dienst.

Maar dat Isolde nog heel wat meer in haar mars heeft bewijst ze ondermeer met haar groep "Isolde et les Bens". Een groep van, en mét Isolde Lasoen, waarmee ze naast een aantal eigen songs, ook een eigenzinnige keuze van covers brengt uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met enkele Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Nostalgie en charme. 

BIO

Ongeveer twee jaar geleden richtte Isolde Lasoen (bekend als drumster van oa Daan) 'Isolde et Les Bens' op, een gelegenheidsproject bestaande uit enkele van haar lievelingsmuzikanten die toevallig allemaal 'Ben' heten. 
Ze had, door steeds vaker op de voorgrond te treden als zangeres, zin om zelf lead te gaan zingen en stelde een set samen met allemaal nostalgische, charmante en 'schone liedjes' uit de Franse sixtiespop en het chanson en vulde die aan met enkele Engelstalige pareltjes uit diezelfde periode.
De concertjes met Les Bens zag ze als een ideale gelegenheid om ervaring op te doen als zangeres en het repertoire inspireerde haar bij het schrijven van eigen materiaal. Eerste voorproefjes waren het swingende “Aluminium Folie” en voorbije zomer nog het zwoele en rijk georchestreerde “Samba Des Diables”.
Ondertussen is Isolde samen met haar Bens de studio ingedoken en hebben ze in eigen beheer een EP opgenomen, bestaande uit 5 eigen nummers (die perfect aanleunen bij het retro repertoire van Isolde et Les Bens) en 1 cover (het mooie en ontwapenende 'Emmanuelle', van Pierre Bachelet).
De release van de EP is gepland tegen begin oktober (3/10), op het moment dat Isolde et Les Bens aan een concertreeks beginnen langsheen de Culturele Centra. 
Na het verschijnen van de EP zal Isolde zich blijven concentreren op het schrijven, want ze heeft de smaak ondertussen helemaal te pakken en plant vervolgens ook een full solo album.

LINE UP:
Ben Van Camp - guitar & backing vocal
Ben Brunin - contrabas
Ben Luk Vermeir - piano & backing vocal
Isolde Lasoen - lead vocal, drums & percussion


© 2019 - Ekerse Theaterzaal — Ontwerp en realisatie: Studio Hert