Bestel hier je kaarten

Prijs aan de kassa

€ 5,00

Prijs in voorverkoop

€5,00

×


Levende muziek

De Sint zijn boek is zoek

Organisatie: Ekerse Theaterzaal
woensdag 28 november 2018 14.00

voorstelling voor kleuters en leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar lagere school onder begeleiding van ouders of groot ouders

prijs is 1 frisdrank/ticket inbegrepen

In een hoekje van het podium ligt een boek: een machtig boek. Het schittert onder de lampen en ruikt naar sinaasappels. Van wie zou dat zijn? Het staat vol akkoorden, namen en gekke woorden. Wie durft het lezen? Wie durft erin kijken? Wim durft dat! “Zwarte Piet heeft zijn broek gescheurd!” leest Wim en “De papa van Sterre moest vroeger veel in de hoek staan.” Van wie zou dat boek toch zijn? Dat weet toch ieder kind, het is het boek van de Sint! Zo, nu ken je het begin van het verhaal maar wat gebeurt er nog allemaal? Een voorstelling voor de kleuters en de eerste graad van de lagere school.

gespeeld door het sinterklaastrio:

Dit trio werd speciaal samengesteld om de voorstelling van Sinterklaas te brengen. Ze kennen elkaar al jaren en vullen elkaar perfect aan. Ze staan te popelen om samen op de planken te staan met hun gitaar, piano, drumstel, bas, accordeon en percussiemateriaal. Kortom, voldoende voor een boeiende voorstelling!

http://www.levendemuziek.be/voorstellingen/sinterklaas


© 2019 - Ekerse Theaterzaal — Ontwerp en realisatie: Studio Hert