Bestel hier je kaarten

Prijs aan de kassa

€ 10

Prijs in voorverkoop

€10,00

×


Aline Goffin

Benefietconcert Aline Goffin - Along a Line

Organisatie: Ekerse Theaterzaal
zondag 28 januari 2018 11.00

Vandaag, 28 januari 2018, zijn er nog tickets verkrijgbaar aan de kassa.

Aline Goffin, een Vlaamse theateractrice, zangeres en stemactrice. Ze vertolkte onder meer in heel wat nagesynchroniseerde tekenfilms de hoofdrollen in de Vlaamse versie.

ALONG A LINE, het muziekproject rond de Kalmthoutse zangeres Aline Goffin, bracht vorig jaar haar debuutalbum Shh. uit. ALONG A LINE is huiskamerpop die danst op de grenzen van hedendaags klassiek en tegendraadse folkpop zonder zijn eigen gezicht te verliezen. In de vaste overtuiging dat muziek niet in hokjes te duwen is, gingen popzangeres Aline Goffin, jazzfluitist Stefan Bracaval en sound designer Bart Celis in zee met een klassiek kamermuziek ensemble. Het resultaat is een eigenzinnige wereld die de lijnen tussen de verschillende genres bewandelt. Ter promotie van haar debuutplaat treedt Aline in duo op met contrabassist Gerden Brys. De groots georchestreerde liedjes van op de cd in een gestripte, intieme versie: dat is ALONG A LINE XS

 

Deze Benefietconcertendag, op zondag 28 januari 2018, komt ten goede van de sociale werking ten bate van de leerlingen van onze scholen Basisschool Sint-Lambertus, Kleuter- en lagere school Onze-Lieve-Vrouw van Lourdesinstituut en Moretus Ekeren (secundaire school).

Wij komen hiermee noden tegemoet zodat iedereen kan participeren aan ons onderwijs.


© 2018 - Ekerse Theaterzaal — Ontwerp en realisatie: Studio Hert