Programma 252 cc

voor alle info en inschrijvingen www.252cc.be of 03/292 67 30 

Bekijk het volledige programma op www.252cc.be

Ziehier reeds een korte selsectie:

Dounia Mahammed - Salut Copain  - Vrijdag 9 maart 2018 om 20.30 uur

Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren
vvk 8 euro / kassa 10 euro

Dounia Mahammeds monoloog Salut Copain is geïnspireerd op het werk van de Russische absurdistische schrijver Daniil Charms en de Amerikaan Paul Auster. De tekst getuigt van een bijzondere gevoeligheid voor taal en humor. Dounia zet de taal in als medium om op de scène te filosoferen, dromen, wankelen. Om uiteindelijk iets te vertellen over de mens en het mens-zijn.

Salibonani - Arabella | +2j  -  Woensdag 28 februari 2018 – 14.30 uur

Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren
vvk 4 euro / kassa 6 euro

Arabella is een magische voorstelling met veel muziek voor de allerkleinsten in een wonderlijk decor, gebracht door An Valenteyn en Lukas Van Echelpoel. Arabella is nog een klein meisje als Tonton Papi haar vindt in een mandje. Samen reizen ze de wereld rond. Nu is Arabella groot. Maar ze is niet zoals andere meisjes.  Ze kan dingen die gewone mensen niet kunnen en ze heeft een glazen bol …

ALONG A LINE XS - Vrijdag 20 oktober 2017 om 20.30 uur
Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren
vvk 8 euro / kassa 10 euro 

ALONG A LINE, het muziekproject rond de Kalmthoutse zangeres Aline Goffin, bracht vorig jaar haar debuutalbum Shh. uit. ALONG A LINE is huiskamerpop die danst op de grenzen van hedendaags klassiek en tegendraadse folkpop zonder zijn eigen gezicht te verliezen. In de vaste overtuiging dat muziek niet in hokjes te duwen is, gingen popzangeres Aline Goffin, jazzfluitist Stefan Bracaval en sound designer Bart Celis in zee met een klassiek kamermuziek ensemble. Het resultaat is een eigenzinnige wereld die de lijnen tussen de verschillende genres bewandelt. Ter promotie van haar debuutplaat treedt Aline in duo op met contrabassist Gerden Brys. De groots georchestreerde liedjes van op de cd in een gestripte, intieme versie: dat is ALONG A LINE XS

Kamagurka - #Hahaha | try-out  -  Vrijdag 2 februari 2018 om 20.30 uur

Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren
vvk 10 euro / kassa 12 euro 

Lang voor de hype van de stand-upcomedy bracht Kamagurka zijn absurdistische hersenspinsels en teksten reeds op de planken. Hij voelt zich als performer als een vis in het water. De laatste jaren trad hij solo op met avondvullende theatershows.  Zijn vorige theaterproducties Sprook en Vliegangst op de Pechstrook werden lovend onthaald. Sinds enige tijd werkt Kamagurka aan nieuw materiaal.  Hoog tijd om jullie lachspieren op de proef te stellen met een heerlijk staaltje absurdisme.

Steven Goegebeur - De man van morgen | try-out  -  Vrijdag 17 & zaterdag 18 november 2017 om 20.30 uur
Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren

Vvk: 10 euro / kassa: 12 euro

Op een dag. Op een waarlijk schone dag. Is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles,maar dan ook alles, beter. De Man van Morgen is geboren. In zijn derde zaalshow brengt Steven op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien.

Geert Buelens & Charles Ducal - Dichter en Dichter  -  Zondag 3 december 2017 om 11 uur

Bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43, 2180 Ekeren

vvk 4 euro / kassa 6 euro

Jonge dichters en hun helden. Mensen van vlees en bloed brengen hun papieren woorden tot leven. Wie inspireert wie? Laat je verrassen met poëtische ontmoetingen op een zondagvoormiddag. Wij zorgen voor het aperitief! Dichter-literatuurhistoricus Geert Buelens neemt ex-Dichter Des Vaderlands Charles Ducal mee. Zij laten zich dit keer inspireren door de Groote Oorlog.


© 2018 - Ekerse Theaterzaal — Ontwerp en realisatie: Studio Hert