Programma 252 cc

voor alle info en inschrijvingen www.252cc.be of 03/292 67 30 

Bekijk het volledige programma op www.252cc.be

Ziehier reeds een korte selsectie:

 

Bus-kruid
Culinair Explosief Festival
vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018
Park Hof De Bist
Gratis!

Tijdens het weekend van 15, 16 en 17 juni wordt kasteel Hof De Bist omsingeld door een uitgebreid gamma aan foodtrucks en culinair lekkers. Bij Bus-Kruid vormen kruiden in alle vormen, geuren en kleuren de rode draad. De standhouders bieden je niet enkel vis en vlees, maar ook kosher, halal en vegetarische lekkernijen in een ecologisch decor! Houd de website van 252 cc in het oog voor het muzikale programma!

 

Vlaanderen Feest
Nederlandstalige bands in open lucht
zondag 8 juli 2018 vanaf 14 uur
Veltwijckpark
Gratis!

Niemand minder dan Guido Belcanto kleurt de affiche van Vlaanderen Feest. Guido begon 35 jaar geleden als straatzanger met het spelen van levensliedjes in de Antwerpse volkscafés. Drie decennia lang bleef hij verder bouwen aan een geheel oorspronkelijk repertoire waarin hij de liefde, het leed en de lust van het leven bezing op een poëtische en ontroerende wijze. Met zijn warme, rijkgeschakeerde stem beroert hij de snaren in eenieders hart.

 

Martha!tentatief & B.O.X
Lulletje
vrijdag 28 september 2018 om 20.30 uur
Ekerse Theaterzaal, Oorderseweg 8, 2180 Ekeren
vvk 14 euro / kassa 16 euro

In het kader van het Antwerpse Barokjaar slaan het Martha!tentatief en Baroque Orchestration X de handen in elkaar. Lulletje is een theatraal concert over liefde en angst in onzekere tijden. Johan Petit (MartHa!tentatief) en Pieter Theuns (B.O.X.) proberen de knopen van onze tijd te ontwarren. Wat te doen nu de wereld aan onze voeten ligt? Johan vertelt het verhaal, Pieter zorgt samen met Jutta Troch en Jon Birdsong voor de muziek. Tijdens de maand september en oktober organiseert het cultuurcentrum nog tal van activiteiten in het kader van Antwerpen Barokjaar 2018. Op de website vinden jullie het gedetailleerde programma.

 

FAVO
woensdag 17 oktober 2018 om 20.30 uur
Kasteel Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren
vvk 10 euro / kassa 12 euro

FAVO is een uniek jazz & wereldmuziek trio met de Belgische zanger Sander De Winne en de Duiters Volker Schlott op sopraansaxofoon en Falk Breitkreuz op basklarinet. Ze tekenden recent een platencontract bij het Duitse jazzlabel NRW Records en presenteren graag hun nieuw album Favo 3 aan jullie. Verwacht je aan een mooie muzikale mix van Afrikaanse melodieën, Zuid-Amerikaanse klanken en avontuurlijke jazz.

 

Tickets & info:

252 cc – cultuurcentrum Ekeren
Kasteel Hof De Bist – Veltwijcklaan 252 – 2180 Ekeren
252cc@stad.antwerpen.be
www.252cc.be


© 2019 - Ekerse Theaterzaal — Ontwerp en realisatie: Studio Hert