Tine Reymer

Tickets kopen

Acteurs
Tine Reymer

Fotograaf
Diego Franssens

De voorstelling

(Tine aan het woord)

“ Eind 2019 bracht ik ‘Rebel Heart’ uit, mijn tweede album onder de naam REYMER. Eén dag na het release-concert in de AB ging het licht bij me uit, het maakproces van het album had me fysiek en mentaal helemaal uitgeput. De theatertour die zou volgen werd afgezegd en de plaat kon dus niet echt geboren worden.

Nu, drie jaar later, sta ik met veel plezier en wat gezonde spanning klaar om terug op te treden met eigen songs. Aanvankelijk wilde ik solo komen spelen, en terug naar de essentie gaan om traag weer op te bouwen. Maar gaandeweg groeide een ander plan: al lange tijd willen wij met ons gezin hier samen iets maken. Dus… ik neem gewoon een paar zeer speciale gasten mee: mijn man en onze twee dochters!

Zij waren een ongelooflijke steun voor me toen ik onderuit ging, en ik ben verheugd dat ik hen ook nu als support kan meenemen om samen muziek te maken. De meisjes zingen en Peter krijgt al enkele noten uit zijn trompet, maar hopelijk wordt ons instrumentarium nog een pak groter tegen februari.

Terwijl ik dit schrijf weet ik nog niet hoe het zal gaan klinken, maar ik weet wel dat het twee hele bijzondere avonden zullen worden, zowel voor ons als voor jullie. Wees welkom!