Peter De Graef – Henry

Tickets kopen

Acteurs
Peter De Graef

Fotograaf
Jan Vernieuwen

De voorstelling

In een suffig dorp staat ‘een huis met mogelijkheden’ waar een gefrustreerd manneke tegen het leven aan zucht. Zijn vrouw heeft hij ‘harteloos lief’ en het ‘tekstverwerkertje’ Wendy is zijn assistente die niets begrijpt van haar baas. Wankelend tussen ambitie en wanhoop geeft de man tenslotte aan zijn onderdrukte ellende ruim baan. De afloop is catastrofaal.

Ook de dorpsbewoners spelen een rol in dit bizarre avontuur waarin een engel commentaar levert en een groot konijn een sleutelrol speelt. Onnavolgbaar verweeft De Graef de meest onwaarschijnlijke toevalligheden met alledaagse handelingen die daardoor iets bovennatuurlijks krijgen. Soms vraag je je af, waar moet dit naar toe, maar op onverwachte momenten schuift alles perfect in elkaar.

CREDITS TEKST, SPEL EN REGIE: Peter De Graef COPRODUCTIE: Het Theater Festival

Met Henry sleurt Peter De Graef het publiek genadeloos mee in  een fantastisch verhaal, groots, hallucinant en vaak verpletterend.  De climax komt als een klap in je gezicht. Dat finaal lachje bezorgt je  beslist kippenvel. © GV

corona maatregelen:  tickets van voorstellingen die niet kunnen doorgaan, omwille van toekomstige nieuwe richtlijnen opgelegd door de overheid, zullen automatisch worden terugbetaald.